Helle Læssøe

Jeg er uddannet sygeplejerske og NHT®-vejleder.

Derudover er jeg Diplomleder fra Ingeniørhøjskolen, Master Coach, NLP træner, Enneagram træner, Livsstilsterapeut samt underviser.

 Denne vifte af længerevarende uddannelser, bruger jeg i mit daglige arbejde med klienter. Det er uanset om jeg har 1:1 sessioner, underviser eller holder foredrag.

 Jeg har en overgang været en del af det traditionelle behandlersystem og har været i medicinalbranchen i over 20 år. Jeg har samlet set 25 års erfaring med hormonelle ubalancer, livsstilssygdomme, autoimmune sygdomme, kræft, stofskifteproblemer mm. 

Hvis du er klient hos mig, vil du hurtigt bemærke, at min tilgang til sundhed er helhedsorienteret.

Derfor mener jeg, du får det bedste resultat, når der sættes ind på flere fronter på en gang.  Derfor ser jeg både på alle de årsager, der kan være med til, at du har ubalancer, og samtidig finder vi den rigtige genopretning for dig.

Vi kommer omkring kost, kosttilskud, medicin, stress, hormoner, evt. sygdomme, din levevis og andet relevant samtidig.

Intet kan stå alene, da alt du oplever og foretager dig, har en betydning for dit velbefindende og din sundhed. Mange af vores ubalancer har en sammenhæng, og har man først fået en ubalance, kommer den næste ofte ”snigende” af sig selv.

Jeg holder mig opdateret med den nyeste viden og forskning, og det får du glæde af! Du bliver vejledt hele vejen rundt, så du får de bedste redskaber og værktøjer, der skal til, for at du kan genvinde din sundhed.

Jeg er innovativ og ikke bange for, at træde nye veje, til gavn for dig.

Det kan mine mange succesfulde klientforløb bekræfte.

Min forventning til dig er, at du går aktivt ind i et forløb, da handling skaber resultater.